We gebruiken cookies 🍪

We gebruiken cookies van derden voor statistische doeleinden. Geef alstublieft aan of u het gebruik van deze cookies accepteert of afwijst.

Interview met Isabel Munar van Hotel Can Cota

28/10/2021

Om te profiteren van een enorm huis met een spectaculair uitzicht, dat niet mogelijk was om als woning te behouden, heeft Isabel Munar het geprobeerd te beheren als een landelijk hotel. Ze doet dit al vijf jaar. Haar familie, afkomstig uit de wereld van de architectuur, heeft samengewerkt aan het ontwerp van de renovatie. Het resultaat is duidelijk zichtbaar.

Hoe ziet jouw dagelijkse werk in het hotel eruit?

Ik beheer twee landelijke hotels (zoals ze worden genoemd in Mallorca), tegenover elkaar. In totaal zijn er 24 kamers. Het is een zeer familiair hotel waar we niet veel werknemers hebben. Redforts stelt me in staat om beide accommodaties te beheren met één programma, waarbij alles wordt gecentraliseerd, zoals facturering, bijvoorbeeld.

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Redforts-software?

Ik heb verschillende programma's uitgeprobeerd en geen enkele voldeed aan mijn behoeften. Ik kwam Redforts tegen op internet, terwijl ik informatie zocht.

Hoe lang gebruik je het al?

Sinds 2018.

Gebruikte je voorheen andere software?

Eerst gebruikte ik een gratis programma, beds24, en ik heb ook Little Hotelier en SiteMinder gebruikt, maar ze voldeden niet aan mijn verwachtingen.

Welke functionaliteiten van Redforts gebruik je?

Ik denk dat ik er veel gebruik van maak. Behalve enkele nieuwe functionaliteiten, zoals de ID-kaartlezer, gebruik ik de rest. Zonder het programma zijn we niets, omdat we het gebruiken als Channel Manager, evenals voor facturering, rapportage en check-ins, wat ons veel werk heeft bespaard.

Helpt een van de functionaliteiten je in het bijzonder?

De online check-in heeft ons veel geholpen bij het beheer tijdens de covid-periode, omdat we het afgelopen jaar veel contact hebben beperkt. Het heeft ons de mogelijkheid gegeven om betalingen te ontvangen of dat de klant de reisdocumenten ondertekent zonder contact met de klant, iets wat dit jaar erg nodig was.

Is het gemakkelijk te gebruiken?

Ik vind het super gemakkelijk. Ik gebruik het nu, maar al mijn werknemers hebben het snel kunnen gebruiken. Alles is heel duidelijk. Ik vind het erg prettig hoe alle registraties worden gemarkeerd, zodat je altijd weet wie wie is, wie de reservering heeft gemaakt en alles is gedetailleerd.

Gebruik je Redforts op je mobiel?

We gebruiken het ook op onze mobiele telefoon. Als we niet in het hotel zijn, maar zelfs als we in het hotel zijn maar ver van de computer, omdat er hier veel trappen zijn en je van de ene naar de andere plek moet gaan...

Is de prijs betaalbaar?

Heel redelijk. Als een samenwerkingsproject, hebben jullie enige verbeteringen voorgesteld? We zouden graag gedetailleerdere gegevens willen downloaden en zelf rapporten willen maken. Ze hebben ons een oplossing gegeven, maar we hebben er nog geen tijd voor gehad om ernaar te kijken.

Mis je een bepaalde functionaliteit?

Ik ben behoorlijk tevreden, maar misschien zou het boekingssysteem iets visueler kunnen zijn voor de klant. Een klant heeft me dat wel eens verteld.