Ma - vr, 10:00 - 19:00 MET
Amsterdam +31 20 208 6111
Brussel +32 2 808 1368
Madrid +34 91 198 2873
Cyprus +357 22 007 447
Dublin +353 1 485 4002
Londen +44 20 3318 0301
info@redforts.com
Redforts Software S.L.
Plaza de las Vacas, 1
28370 Chinchón (Madrid)
Spanje
 

Tweede stap naar geïntegreerde channel management

Tweede stap naar geïntegreerde channel management

Vandaag hebben we een nieuwe versie van Oscar geactiveerd. Deze versie introduceert automatische beschikbaarheids update. De functie is vooralsnog alleen beschikbaar voor een beperkt aantal klanten die ons helpen bij het testen van de channel management functies van Oscar.

Kleine wijzigingen in de instellingspagina’s

Als u de booking engine gebruikt, zult u een nieuw hoofdstuk genaamd Online verkoop zien in de index. Sommige van de menu’s, die in Booking engine stonden, zijn hiernaar verplaatst, omdat ze functies hebben voor zowel de booking engine als de channel manager.

Automatische update van beschikbaarheid

Vandaag hebben we de tweede van de drie stappen van onze geïntegreerde channel management functie in Oscar afgerond:

  1. Ontvangst en verwerking van kanaalreserveringen (Booking.com enz.) direct in Oscar (Afgerond!)
  2. Automatische update van beschikbaar in het kanaal (Afgerond!)
  3. Prijs en restricties instellen in het kanaal (In ontwikkeling)

Dit betekent dat Oscar nu niet alleen reserveringen ontvangt van het kanaal maar ook de beschikbaarheid in het kanaal automatisch bijwerkt. Elke keer dat er een wijziging op de Agenda wordt uitgevoerd, controleert Oscar de beschikbaarheid en de ingestelde allotment en informeert het kanaal indien nodig. De beschikbaarheid in het kanaal is dus altijd up-to-date en overboeking is onmogelijk.

We zijn nu bezig met de laatste stap die het mogelijk zal maken restricties en prijzen (per dag) voor zowel de booking engine als de channel manager in te stellen in Oscar. We verwachten de komende weken deze functie af te ronden en direct daarna de geïntegreerde channel management functies aan u allen aan te kunnen bieden.