Ma - vr, 10:00 - 19:00 MET
Amsterdam +31 20 208 6111
Brussel +32 2 808 1368
Madrid +34 91 198 2873
Cyprus +357 22 007 447
Dublin +353 1 485 4002
Londen +44 20 3318 0301
info@redforts.com
Redforts Software S.L.
Plaza de las Vacas, 1
28370 Chinchón (Madrid)
Spanje
 

Eerste stap voor Oscar’s Channel Management functies

Eerste stap voor Oscar’s Channel Management functies

Vandaag hebben we een nieuwe versie van Oscar geactiveerd met een wijziging op de hoofdpagina en grote wijzigingen voor een aantal klanten die met ons de channel management functies aan het testen zijn.

Channel Management voor een beperkt aantal klanten

Zoals sommigen van jullie al weten, zijn we bezig met de ontwikkeling van de Channel Management functies in Oscar. Vandaag hebben we een versie geactiveerd waarmee reserveringen van Online Travel Agencies (OTA), zoals Booking.com, direct in Oscar worden ontvangen en gepland. Deze versie is beschikbaar voor slechts een kleine groep klanten. Zij helpen ons met het testen, terwijl we verder bouwen aan de andere functies: automatische beschikbaarheid en prijsdistributie voor de verbonden OTA kanalen.

Lijsten

Als onderdeel van de nodige wijzigingen voor de introductie van de Channel Management functie, hebben we een kleine wijziging uitgevoerd op de hoofdpagina. Een nieuwe knop, genaamd «Lijst» is toegevoegd. Achter die knop vindt u de u wel bekende lijsten voor:

  • Aanvragen: de niet geaccepteerde booking engine aanvragen.
  • Reserveringen: de reserveringen met aankomst in de toekomst.
  • Geannuleerd: de in de laatste 15 dagen geannuleerde reserveringen.
  • Verwijderd: de in de laatste 15 dagen verwijderde reserveringen.

Als u vragen heeft over deze nieuwe functies, laat het ons weten.